2017-04-21

Fredagsmys #6

Hej alla härliga bloggläsare :-) Nu är det fredag igen och efter ett litet påskuppehåll så drar vi igång med ett nytt Fredagsmys och denna gång vill vi se ATC. Det är fritt tema och att det ska vara ett ATC så klart.

Om man inte vet vad ett ATC är kan jag ta det lite lätt. ATC står för Artist Trading Card och görs oftas i en serie av 2 eller fler. Tanken är att byta med andra "kostnärer" och få inspiration och sprida inspiration. Ett ATC ska var av storleken 2 1/2" x 3 1/2" (6,4 cm x 8,9 cm) inte större och inte mindre utan exakt det måttet annars finns inga regler annat än att man skriver sin information på baksidan (namn och vissa skriver bloggadress tex) samt hur många man har gjort i samma "serie" och numret korten med tex 1/6, 2/6 osv. samt namn/tema på serien. Hoppas detta gjorde det lite mer begripligt.

Design Teamets inspiration:

DT-mamma Linda
 

DT Lillian
 

DT Linus
 

DT Petra
 

För att delta i utmaningen så länkar ni ert bidrag i Inlinkz knappen som hittas längs ner i detta inlägg. Om ni inte har en blogg så kan ni maila en bild på er tolkning till info@frulimegron.se och skriv fredagsmys #6 som rubrik. Ditt alster ska vara synligt för oss senast torsdag den 4 Maj kl. 21.00. Vinnaren utses av radom.org och presenteras senare på kvällen/natten till fredag. Priset denna vecka är en överraskning :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar